افزایش ظرفیت تولید برق منطقه‌ای غرب به 4 هزار و 100 مگاوات

ظرفیت نیروگاهی منطقه غرب ۶۰۰ مگاوات دیگر افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب از پیش‌بینی تولید 4 هزار و 100 مگاوات برق تا پایان سال جاری در منطقه غرب کشور و در سه استان حوزه استحفاظی کرمانشاه، کردستان و ایلام خبر داد.
علی اسدی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمانشاه با تبریک روز دهم اردیبهشت ماه که به عنوان روز ملی صنعت برق نامگذاری شده، اظهار داشت: شرکت برق منطقه‌ای غرب مسئولیت تأمین انرژی غرب کشور به تعداد یک میلیون ۷۰۰ هزار مشترک در سه استان کرمانشاه، کردستان و ایلام را بر عهده دارد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب گفت: شبکه برق غرب دارای 120 ایستگاه پست انتقال و فوق‌توزیع با مجموع ظرفیت 11 هزار و 330 مگاولت‌آمپر، 8 هزار و 573 کیلومترمدار خطوط انتقال و فوق‌توزیع و 3 هزار و 560 مگاوات ظرفیت نیروگاهی است.
وی افزود: صنعت برق صنعت پویایی بوده و زیرساخت تمامی صنایع به شمار می‌رود و با توجه به نامگذاری سال جاری به نام سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری، صنعت برق همپای سایر صنعت‌ها اقدام به تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز برای تحقق این شعار نموده است.
اسدی در ادامه تعدادی از پروژه‌های برق منطقه‌ای غرب در سال ۹۹ را جهت ایجاد زیرساخت برای متقاضیان سرمایه‌گذاری نام برد که از جمله آنها می‌توان به تأمین برق به صنایع فروآلیاژ متحد شرق آسیا، هونان یاتای، صنایع پتروشیمی کرمانشاه، پروژه‌های برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی، طرح سامانه گرمسیری و… اشاره کرد.
وی افزود: افزایش تولید نیروگاه‌ها جهت پایدار کردن برق مورد نیاز مردم و صنایع کمک شایانی خواهد کرد به‌طوری که پیش‌بینی می‌گردد با بهره‌برداری از واحدهای دوم و سوم نیروگاه دالاهو تا پایان سال ۹۹، ظرفیت نیروگاهی منطقه غرب ۶۰۰ مگاوات دیگر افزایش می‌یابد و با در مدار قرار گرفتن این واحدها، کمک بسیار بزرگی به افزایش ظرفیت تولید خواهد شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب اظهار داشت: در استان کرمانشاه توسط بخش خصوصی نیروگاه مقیاس کوچک ۸.۶ مگاواتی در هرسین تا مرداد ماه در مدار شبکه قرار می‌گیرد و پیش‌بینی می‌شود دو نیروگاه نیز در استان‌های کردستان و ایلام با ظرفیت ۱۴ و ۲.۵ مگاواتی تا پایان خرداد ماه در مدار شبکه قرار گیرد.
وی بیان داشت: مجوز ۵۲ طرح نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۲۳۱ مگاوات صادر شده که این نیروگاه‌ها مرحله به مرحله در مدار شبکه قرار خواهند گرفت.
اسدی تأکید کرد: در برنامه ۰۹۸ در سال گذشته قرار بر این بود که هیچ‌گونه خاموشی در سه استان نداشته باشیم و به یاری خدا توانستیم تابستان را بدون خاموشی سپری کنیم و در سال جاری نیز برنامه ۰۹۹ برای عبور از پیک ۹۹ بدون خاموشی در دستور کار صنعت برق قرار دارد که به یاری خدا و با همکاری و همدلی مردم، پیک تابستان امسال را نیز بدون هیچ‌گونه خاموشی سپری کنیم.
وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا، شرایط کنونی تغییر کرده و در حال حاضر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 12 درصد افزایش مصرف برق در پیک بار داشتیم که این موضوع، شرایط را برای تابستان کمی سخت‌تر از قبل پیش می‌برد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب در ادامه گفت: مصرف رشد برق صنعتی در دو ماه گذشته در استان کرمانشاه ۳۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته که خوشبختانه این موضوع طبق نمودارها، آهنگ رشد صنعتی شدن استان را به گوش می‌رساند.
وی با ابراز امیدواری نسبت به عدم قطعی برق در تابستان سال جاری اظهار داشت: امیدواریم در سال ۹۹ نیز هیچ‌گونه خاموشی نداشته باشیم و با استفاده از برنامه‌های مدیریت مصرف و با همکاری مردم بتوانیم تابستان امسال را با وجود ویروس کرونا بدون خاموشی سپری نماییم.
اسدی تأکید کرد: پیک بار تابستان از ۱۵ خردادماه هر سال شروع شده و تا ۱۵ شهریور ماه ادامه دارد و به منظور عبور از پیک ۹۹ نیز در این بازه زمانی تمام برنامه‌ها و اهداف در خصوص مدیریت مصرف به کار گرفته می‌شود.
وی در ادامه افزود: در سال ۹۸ ظرفیت تولیدی برق حدود ۳ هزار و ۵۶۰ مگاوات بوده است که در سال جاری این مقدار به 4 هزار و ۱۰۰ مگاوات می‌رسد و از این مقدار ۲ هزار و 6۰۰ مگاوات آن در منطقه غرب مصرف و مابقی آن نیز به شبکه سراسری انتقال می‌یابد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب گفت: در دو ماه اخیر با توجه به شیوع کرونا، ادارات دولتی با دو سوم ظرفیت خود مشغول فعالیت بودند اما همکاران شرکت با ۱۱۰۰ نیرو به‌طور مدوام و به‌صورت شیفتی و نوبت‌کاری در حوزه ستادی و پست‌های انتقال و فوق‌توزیع در سه استان کرمانشاه، کردستان و ایلام دوشادوش مدافعان سلامت مشغول خدمات‌رسانی و تأمین برق مطمئن و پایدار به مردم عزیز منطقه بوده‌اند.
به گزارش «انرژی امروز» از وزارت نیرو، وی اعلام کرد: در سال جدید بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه‌های عمرانی دارای اولویت در دست اقدام است و تا پایان سال بیشتر این پروژه‌ها به بهره‌برداری خواهند رسید.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن