جهش ۴۲۴ درصدی کاپوتاژ در بنادر شرق هرمزگان

بنادرمدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان اعلام کرد: ۱۴۷ هزار و ۲۵۰ تن کالای غیرنفتی طی ۶ ماهه امسال در این بنادر کاپوتاژ شده که نسبت به سال گذشته در این مدت ۴۲۴ درصد رشد داشته‌ایم.

به گزارش «انرژی امروز» از سازمان بنادر و دریانوردی، حمیدرضا محمدحسینی تختی در تشریح فعالیت‌های عملیاتی ۶ ماهه بنادر شرق هرمزگان از کاپوتاژ بیش ۱۴۷ هزار تن کالای غیرنفتی در بنادر شرق هرمزگان خبر داد و گفت: تردد شناورها به بنادر شرق این استان ۶ درصد رشد داشته است.

وی عمده کالای غیر نفتی کاپوتاژ شده در این بنادر را مواد معدنی عنوان کرد و افزود: طی مدت طی شده از سال جاری، یک میلیون و ۲۲۶ هزار و ۵۳۴ تن انواع کالای نفتی و غیر نفتی از بنادر شرق هرمزگان تخلیه و بارگیری شده که شامل کالای اساسی، میوه و تره بار، مصالح ساختمانی، مشتقات نفتی، گازی و ماشین‌آلات صنعتی است.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان همچنین از پهلوگیری ۹۸۱۲ فروند انواع شناورها در بنادر شرق هرمزگان خبر داد و گفت: در این مدت ۱۲۹ فروند شناور بالای هزار تن و ۹۶۸۳ فروند شناور زیر هزار تن در این بنادر پهلو گرفته‌اند.

محمدحسینی تختی در بخش دیگری از سخنان خود به جابجایی بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر مسافر و گردشگر از ابتدای سال جاری تا نیمه مهرماه امسال در بنادر شرق هرمزگان اشاره کرد و بیان کرد: بندر شهید حقانی در بندرعباس پر ترددترین بندر مسافری در کشور قلمداد می‌شود.

وی با بیان اینکه با جابجایی یک میلیون و ۲۹۸ هزار نفر و ۸۰۰ نفر مسافر و گردشگر از طریق این مسیر دریایی، ۶۴ درصد رشد نسبت به مدت سال گذشته به ثبت رسیده، بیان کرد: در بندر هرمز نیز ۳۸۱ هزار و ۵۰۰ نفر مسافر و گردشگر جابجا شده‌اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲۰ درصد افزایش آمارهای مسافری به ثبت رسیده است.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان اضافه کرد: در مسیر دریایی بین‌المللی بندر شهید باهنر به مقصد بندر شارجه نیز با انجام دو سفر در هفته ۹۷۰۰ نفر مسافر در این بازه زمانی جابه‌جا شده‌اند.

محمد حسینی تختی افزود: با توجه به موقعیت مکانی و نیز تجهیزات ایمنی، ایستگاه آتش نشانی، دستگاه‌های کش لس صدور بلیط الکترونیکی، بندر شهید حقانی را به بزرگترین پایانه مسافری دریایی کشور تبدیل کرده است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن