9 طرح خودکفایی در دستور کار شرکت پالایش گاز شهید هاشمی‌نژاد

مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد گفت: با همت و تلاش شبانه‌روزی کارکنان، تاکنون اقدامات بی‌نظیری در حوزه خودکفایی و ساخت قطعات مورد نیاز صنعت در این پالایشگاه به ثمر نشسته و شاهد سربلندی وزارت نفت و شرکت ملی گاز ایران در اوج تحریم ها در نقطه صفر مرزی شهرستان سرخس هستیم.

به گزارش «انرژی امروز» از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، یحیی فیضی، افزود: شناسنامه‌دار کردن قطعات یدکی، بومی سازی و تامين کالاهای یدکی مورد نیاز پالايشگاهی، حرکت به سمت خودکفایی، اعتماد و اتکا به دانش جوانان ایران اسلامی، بررسی توانمندی صنعتگران نفت و گاز، حمایت و استفاده از ظرفیت ‌ها و توانمندی شرکت‌های دانش بنیان، جهت احصاء نیازهای فناورانه و حمایت از سازندگان داخلی از اولویت‌‌های اصلي این شرکت طی سالیان اخیر در جبهه اقتصادی و همچنین عمل به شعار اقتصاد مقاومتی و تحقق منویات مقام معظم رهبري بوده است.

وی با اشاره به این‌که امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام توليد، دانش‌ بنيان و اشتغال‌آفرين نامگذاری شده، اظهار داشت: طی 6 ماه گذشته کمیته خودکفایی در بخش های ابزار دقیق، برق، ایمنی، مکانیک و مواد شیمیایی پالایشگاه اقدام به شناسایی اقلام فن آورانه مورد تقاضا کرده است.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد تصریح کرد: در همین راستا 59 نیاز فناورانه احصاء و از میان آنها 9 پروژه تولید بار اول تشخیص داده شد که ساخت 18 عدد کارت کنترلی منبع تغذیه بدون وقفه (مرکز کنترل پالایشگاه) از جمله این پروژه ها در واحد برق بوده است.

فیضی ادامه داد: با توجه به حساسیت خاص این دستگاه که وظیفه آن، تامین برق پایدار و بدون وقفه سیستم های کنترلی واحدهای عملیاتی پالایشگاه است و ویژگی ها و پیچیدگی این کارت‌ها، به‌خصوص قطعات به‌کار رفته در آن‌ها که از لحاظ کیفی درکلاس ساختاری بالایی قرار دارند، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان که توانمندی ساخت این اقلام را داشته باشند، در دستور کار کمیته خودکفایی این شرکت قرار گرفت.

وی تاکید کرد: همچنین، با همت متخصصان داخلی و اتکا به دانش فنی روز کارکنان واحد تعمیرات ماشین آلات پالایشگاه، لاینرهای محفظه احتراق توربین 500 واحد ذخیره سازی گاز طبیعی شوریجه تعویض و این کمپرسور با موفقیت در مدار تولید قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد در پایان، خاطرنشان کرد: توربین گازی مورد نیاز برای به حرکت درآوردن کمپرسورهای گاز طبیعی طراحی و تعداد 6 دستگاه از این تجهیز در سایت ذخیره‌سازی سراجه و شوریجه نصب شده و در حال فعالیت هستند.

 

 

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن