امکان انتقال 57 میلیون متر‌مکعب آب به تصفیه‌خانه سسندج فراهم می‌شود

مجری طرح آبرسانی به سنندج از پیشرفت بیش از 90 درصدی عملیات اجرایی سامانه انتقال آب به سنندج خبر داد و گفت: این طرح بزرگ آبرسانی به زودی به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش «انرژی امروز» از وزارت نیرو، حبیب‌الله علی‌اصغری در این خصوص گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته برای تحقق پروژ‌ه‌های حوضه آب استان کردستان، تأمین آب شرب سنندج با هدف پایان دادن به دغدغه کیفی و کمی آب شرب این شهر، به عنوان یکی از پروژه‌های ویژه در نظر گرفته شد.

وی افزود: علیرغم محدودیت‌های منابع مالی کشور تلاش‌ها برای ایجاد زیرساخت در توسعه پایدار استان کردستان با جدیت پیگیری شد و در این راستا بحث آب شرب سنندج از اولویت‌دارترین پروژه‌های کشور در وزارت نیرو قرار گرفت.

مجری این طرح با اشاره به ابعاد و مشخصات این طرح افزود: طول کلی مسیر پروژه آبرسانی از سد آزاد به  شهر سنندج حدود 60 کیلومتر و ارتفاع پمپاژ اولیه 480 متر است که در این میان  27 کیلومتر از این مسیر با لوله‌های فولادی به قطرهای 1400 و 1200 میلی‌متر منشعب شده و با بهره برداری از آن سالانه امکان انتقال 57 میلیون متر‌مکعب آب به تصفیه‌خانه آب شهر سنندج ایجاد شده است تا مردم از آب شرب با کیفیت و پایدار بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: عبور خط انتقال از مناطق سخت‌گذر و در مسیرهای با توپوگرافی سخت و ترانشه‌هایی به ارتفاع 20 متر موجب تعریض جاده‌های روستایی و بهره‌مندی این روستاها از خدمات زیربنایی نیز شده است.

گفتنی است در این طرح از سیستم کنترل یکپارچه سامانه انتقال آب و همچنین ایستگاه کاهش فشار از 27 به 2 بار برای اولین بار در دیسپاچینگ انتقال آب کشور طراحی و راه اندازی شده که در نوع خود کم نظیر است و طراحی، ساخت، نصب، راه‌اندازی آن به طور کامل توسط متخصصان، کارشناسان ایرانی و تولیدکنندگان داخلی انجام شده است.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

  1. به داد خوزستان هم برسید. ما هم آب نداریم. سال آبی امسال هم که از حالا مشخص است چگونه است. همه آبهای خوزستان را بردید استانهای دیگر. حالا ما باید اینجا بی آبی بکشیم و فقط به امید بارش باران باشیم.

  2. ما مردم کردستان در استان محرومی زندگی می کنیم. دولت باید بیشتر به درد این مردم برسد. این طرح ها هم مشخص نیست کی راه اندازی می شوند. فقط امیدواریم عمرمان قد بدهد نتیجه اش را ببینیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن