آماده‌سازی شبکه برق خوزستان برای گذر از پیک مصرف 1402

با حضور معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر نشست مدیران صنعت برق خوزستان با موضوع آماده‌سازی شبکه برای تابستان ۱۴۰۲ برگزار شد.

به گزارش«انرژی امروز» از وزارت نیرو، معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر در این نشست که با حضور مدیران صنعت برق خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، بر لزوم آماده‌سازی شبکه برای عبور از تابستان 1402 تاکید کرد.

محمد اله‌داد با تشکر از اقدامات انجام شده در شرکت برق منطقه‌ای خوزستان و مجموعه صنعت برق استان در پایداری شبکه و تامین برق مشترکان و عبور موفق از پیک مصرف در تابستان ۱۴۰۱، بر لزوم بهینه‌سازی شبکه برای عبور از پیک مصرف تابستان 1402 تاکید و حمایت شرکت توانیر برای اقداماتی که لازم است در این راستا انجام شود، تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان نیز در این نشست با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ۱۳۵ روز دمای بالای ۴۰ درجه که تا ۵۴ درجه نیز در نوسان بوده به ثبت رسید، بیان کرد: در این مدت پیک بار ۸۸۰۶ مگاوات در دمای ۵۴ درجه مردادماه به ثبت رسید که رشد ۳.۷ درصدی را نشان می‌دهد.

محمود دشت‌بزرگ با بیان اینکه ۸۳ درصد این پیک مصرف مربوط به بخش خانگی و استفاده از سیستم‌های سرمایشی بوده است، افزود: با اقدامات انجام شده در مدیریت شبکه و همراهی مشترکان در مدیریت مصرف، عبور موفق و بدون خاموشی از پیک مصرف تابستان ۱۴۰۱ داشته‌ایم.

وی تصریح کرد: با وجود عبور موفق از پیک بار تابستان ۱۴۰۱ مشکلاتی نیز در شبکه وجود داشته است که از جمله آنها می‌توان به کمبود شدید منابع آبی که باعث محدودیت تولید برق در نیروگاه‌های برق‌آبی شده، تاخیر در به مدار آمدن نیروگاه دوکوهه اندیمشک و ناپایداری و کاهش عملکرد برخی از نیروگاه‌های حرارتی اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان اضافه کرد: از دیگر مشکلات شبکه برق می‌توان به شرایط جوی مانند اثرات طوفان مونسون، گرد و غبار (۴۰ روز در سال جاری) و رطوبت ۱۰۰ درصدی در شبکه انتقال اشاره کرد.

دشت‌بزگ با بیان اینکه با همه این محدودیت‌ها با تمهیدات اندیشیده شده پایداری شبکه برق حفظ شد، اظهار کرد: لازم است که قبل از تابستان ۱۴۰۲ بهینه‌سازی شبکه انجام و برای جبران کمبود تولید نیروگاه دوکوهه اندیمشک با حداکثر ظرفیت به بهره‌برداری برسد و احداث نیروگاه‌های مقیاس کوچک و تولید پراکنده نیز در دستورکار قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، مدیران عامل شرکت‌های توزیع برق خوزستان، اهواز و کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گزارشی از وضعیت شبکه در تابستان سال جاری و اقدامات لازم برای آماده‌سازی شبکه جهت عبور از تابستان ۱۴۰۲ ارائه کردند.

برچسب ها
مشاهده بیشتر

فاطمه لطفی

• فوق لیسانس مهندسی محیط زیست • خبرنگار تخصصی انرژی • مترجم کتابهای عطش بزرگ، تصفیه پسابهای صنعتی، تصفیه آب، استفاده مجدد از آبهای صنعتی، فرایندها و عملیات واحد در تصفیه آب و ساز و کار توسعه پاک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن