شبکه هوشمند

نحوه تامین برق از جمله مواردی است که سال‌ها بدون تغییر مانده است و بایستی در کنار تغییرات و نوآوری‌هایی که در کلیه زمینه‌ها در حال رخ‌دادن است سیستم‌های تامین توان الکتریکی نیز دچار تغییرات اساسی شوند. در این کتاب هدف بررسی تغییرات و الزاماتی است که شبکه سنتی الکتریکی بایستی داشته باشد تا بتوان به‌سمت شبکه هوشمند حرکت نمود.

بطور کلی دو رویکرد و چشم‌انداز در طراحی و ساخت شبکه هوشمند مطرح می‌شود.

1.     یک شبکه هوشمند باید از ابتدا طراحی و ساخته شود.

2.     در سیستم موجود باید تغییراتی داده شود تا به شبکه هوشمند دست یافت.

هر کدام از رویکردهای فوق قابل حصول می‌باشند، اما با توجه به حجم عظیم سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در ساخت شبکه موجود عاقلانه نیست که از ابتدا شروع کرد. بنابراین لازم است تمهیداتی اندیشیده شود تا بتوان با حداقل هزینه شبکه موجود را به سمت شبکه هوشمند سوق داد.

بدین ترتیب، این کتاب به‌دنبال شناخت راهکارهای اساسی برای تبدیل شبکه الکتریکی سنتی به شبکه هوشمند می‌باشد. برای این هدف در فصل اول به معرفی شبکه هوشمند و تعاریف مطرح شده آن، در فصل دوم معرفی بخش‌های مختلف شبکه هوشمند و خصوصیات هر بخش، در فصل سوم منابع تجدیدپذیر و ذخیره‌ساز انرژی در شبکه هوشمند، در فصل چهارم نیازهای مخابراتی در شبکه هوشمند، در فصل پنجم مصرف‌کنندگان در شبکه هوشمند، در فصل هفتم سرویس و خدمات در شبکه هوشمند و در فصل هشتم قابلیت همکاری، استانداردها و امنیت سایبری در شبکه هوشمند را توضیح خواهیم داد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن